over real-x

laatste nieuws

schrijf je in !

contact

Pokemon spelen in Real-X

Je kan in Real-X heel officieel Pokemon spelen in onze Pokemon Liga op donderdagmiddag tussen 15.00-18.00 uur.
Je kan elke week langskomen om het te proberen.
Hou wel de website of facebook in de gaten tijdens de vakantieperiodes.

Soms ook zijn er speciale Pokemon trading card game (tcg) events in Real-X, zoals een PreRelease, een Pokemon League Cup, Pokemon Liga Challenge of soms een Pokemon VG Challenge (nintendo videogame).
Kijk hiervoor op de pagina events.

De Real-X Liga heet: Real-X Pokemon Gym.

Als je voor het eerst komt, kan je het beste al je kaartjes meenemen maar dat hoeft niet gelijk. We hebben vaak wel een oefendeckje voor je te leen. Misschien weet je nog helemaal niet hoe het Pokemon kaartspel gespeeld moet worden. Nou, dan leren we je het gewoon tijdend de liga. Je kan ook naar de website van Pokemon.com en daar het tcg spel downloaden en met dit spel de regels leren.

Elke keer als je komt en speelt, verdien je punten daar kan je weer leuke prijsjes mee winnen. Als je meedoet aan wedstrijden kan je ook speelpunten verdienen en vaak een prijs, zoals een pakje Pokemon kaartjes (booster pack) of een speciale kaart. Aan het eind van elk seizoen ontvang je ook altijd een bijzonder speldje of kaartje.

Kom je voor het eerst, dan ontvang je van ons een pokemon-id-nummer waarmee je je op de officiële website van Pokemon.com kan inschrijven zodat je behaalde punten gaan meetellen en je recht hebt op de speciale kaarten en prijzen.

Inschrijving voor de wedstrijden
Er is vaak beperkt ruimte, dus schrijf je tijdig vooraf in voor de wedstrijden met je volledige naam, geboortedatum en player id via de e-mail van Real-X om teleurstelling te voorkomen. (Als je nog geen player id het, kunnen wij daarvoor zorgen). Bij verhindering graag zsm je terugtrekking aan ons doorgeven.

Voor informatie over de andere liga's, de spelregels, de wedstrijden enzo, kan je terecht op: http://www.pokemon.com/us.

We zien je graag verschijnen op donderdagmiddag!

Je Gym-Leader