over real-x

laatste nieuws

schrijf je in !

contact

AGENDA EN EVENTS

 

Belangrijk! Openingstijden in de vakantie

In de vakanties zijn er meestal geen skatelessen of kinderfeestjes. Dit heeft te maken met de vrijwilligers die doorgaans helpen, maar dat in de vakanties niet kunnen. Hou Facebook en Instagram in de gaten voor actuele gegevens of mail voor info naar: info@real-x.org.


Komende events in Real-X

Data onder voorbehoud - check altijd voorafgaand aan het event op facebook of Instagram of e-mail (schrijf je in) !!!
 

NIEUW! Elke woensdagmiddag gaming middag!

Gratis spelen van 13:00-18:00 uur. Neem je vrienden mee. Probeer de nieuwste bordspelletjes uit, zoals Exploding kittens of Sushi time. Kom Pokemon spelen met elkaar of speel samen op de game consoles en nieuwe echte Arcade Machines (freeplay) o.a. FutureTomTom, Jubeat, Groove Coaster, Dance Dance Revolution of Sega Touring Car Championship!

 

Kom ook wekelijks gratis Pokemon spelen op donderdagmiddag in de liga van Real-X! lees hier meer

 

26 Januari 2019 - 13:00 uur
Pokemon prerelease
Team Up

Meld je voor dit Pokemon events zsm aan via info@real-x.org met je player id, naam en geboortedatum. Meer informatie vind je via de Pokemon-links op de homepage.

Meer info over de diverse Pokemon wedstrijden vind je via de links op de homepagina

 

9 februari 2019 - 13:00 uur
Real-X Open Street Contest

Doe mee en win 250,- euro tijdens de Real-X Open Street Contest op zaterdag 9 februari vanaf 13:00 uur. Sponsors Globe, Dickies & Toy Machine zorgen voor de geweldige prijzen. Inschrijven voor de wedstrijd tussen 13:00-14:00 uur. De entrée is gratis, dus je kan voor nop meedoen of komen kijken. Voor en na de wedstrijd kan je dus ook nog lekker gratis rollen in het park! Het park is open tot 20:00 uur.

Real-X Open

 

 

 

 

Wil je meer over de events en op de hoogte worden gehouden? Schrijf je dan hier in.