over real-x

laatste nieuws

schrijf je in !

contact

Auti-skateboardles in Real-X


LET OP!
Tijdens de vakanties is er meestal
GEEN SKATELES!!!
Kijk op de pagina agenda en events voor de specifieke data
.

Instap skateboard les voor kleine groepjes kinderen/jongeren met autisme
Deze instap-skateboardles is superleuk voor een kleine groep kinderen/jongeren (max 7) met een diagnose in het autisme spectrum vanaf ± 8 jaar. Zij kunnen met ervaren begeleiding het skateboarden op een rustige, leuke en veilige manier leren. In overleg is doorstroming mogelijk naar de reguliere lessen (zie skateboardles).

Vooraf aanmelden
Voorafgaand graag even overleggen met David Hornbeck (tel 0610834625 tijdens openingstijden). Hij kan dan aangeven of er nog plek is in de groep en wat je precies kan verwachten. De les is inclusief gebruik van skateboard, helm en beschermers.

Succeservaring
We merken dat deze lessen de kids een stuk krachtiger maakt, zowel fysiek als mentaal. Het geeft veel zelfvertrouwen en het is een individuele sport zonder ingewikkelde groepsregels.

Een groepsles kost 7,50 per keer per persoon, incl. huur van een helm, skateboard en beschermers. Mocht je vaker willen, dan kan je ook een strippenkaart kopen. Daar kan je 10 lessen op af laten stempelen. Deze kost 67,50 euro. Dan krijg je 1 les gratis.

Priveles
Mocht je liever individuele skateboardlessen willen (priveles), dan kan dat ook. Deze lessen kosten 25,- per uur, daarna kan je vrij skaten (als er geen andere lessen na komen). Je bent slim bezig als je voor priveles een strippenkaart koopt. Je krijgt dan 5 lessen voor 100,- euro, dus 1 les gratis.

Het is prettiger/hygiënischer als je je eigen materiaal hebt. Laat je voor beschermingsmaterialen en skateboards gerust eerst door David adviseren.

Speciale groepen
Er worden ook lessen gegeven aan groepen kinderen uit het speciaal onderwijs of aan groepjes van een logeerhuis.
Voor meer informatie hierover, neem contact op met Jolien Westerbroek per e-mail: info@real-x.org of telefonisch met David Hornbeck
(tijdens openingstijden):
M 06 10834625.