over real-x

laatste nieuws

schrijf je in !

contact

Pokemon Prerelease tcg

Als je in Real-X meedoet aan een Pokemon Prerelease, dan speel je tegen spelers van de Real-X Gym en spelers van buitenaf die het ook leuk vinden om de net uitgebrachte Pokemon kaarten uit te proberen.

Zoals je weet zijn de Prereleases een leuke manier om een nieuw uitgebrachte set te ontdekken en uit te proberen. Je hebt na een Prerelease nog 3 weken voordat de officiële wedstrijden starten waarin deze sets gespeeld mogen worden om een goed deck met de nieuwe kaarten samen te stellen. En het is natuurlijk altijd gezellig om met andere Pokemon tcg fans te spelen!
Tijdens de Prerelease krijg je een speciale Prerelease doos. Hierin zitten een aantal voorgeselecteerde kaarten die een goede basis vormen voor de nieuwe set. Maar ook nog 4 booster packs van de nieuwe serie en een exclusieve folie-promo kaart. In Real-X kost een Prerelease kit 25,- euro. Na afloop van de Prerelease krijgen spelers nog 2 extra boosterpacks van de nieuwe set. Dus eigenlijk een koopje als je nagaat dat een boosterpack al gauw 5 euro kost.
Tijdens de Prerelease gebruiken spelers uitsluitend de kaarten uit hun Prerelease doos en hun -zelf meegebrachte- basis energiekaarten waarmee ze een deck van 40 kaarten bouwen. Spelers maken een set-up met slechts 4 prijskaarten.
Er is een beperkt aantal locaties waar Prereleases worden gehouden. Dus als je mee wilt doen, schrijf je dan zo snel mogelijk in door een mailtje te sturen met je Pokemon-id nummer, je naam en geboortedatum naar info@real-x.org.
Kijk hier voor meer informatie over de Pre Releases:
http://www.organizedplay.nl/html/NL/prerelease.html
We hopen jullie natuurlijk allemaal te zien tijdens een Prerelease :-)