over real-x

laatste nieuws

schrijf je in !

contact

Pokemon spelen in Real-X

Je kan in Real-X heel officieel Pokemon spelen in onze Pokemon Liga op donderdagmiddag tussen 15.00-18.00 uur.
Je kan elke week langskomen om het te proberen.
Hou wel de website of facebook in de gaten tijdens de vakantieperiodes.

Soms ook zijn er speciale Pokemon trading card game (tcg) events in Real-X, zoals een Pre Release, een Pokemon Liga Challenge of soms een Pokemon VG Challenge (nintendo videogame).
Kijk hiervoor op de pagina events.

De Real-X Liga heet: Real-X Pokemon Gym.

Als je voor het eerst komt, kan je het beste al je kaartjes meenemen maar dat hoeft niet gelijk. We hebben vaak wel een oefendeckje voor je te leen. Misschien weet je nog helemaal niet hoe het Pokemon kaartspel gespeeld moet worden. Nou, dan leren we je het gewoon tijdend de liga. Een korte beschrijving in het engels vind je hier. Je kan ook naar de website van Pokemon.com en daar het tcg spel downloaden en met dit spel de regels leren spelen.

Elke keer als je komt en speelt, verdien je punten daar kan je weer leuke prijsjes mee winnen. Als je meedoet aan wedstrijden kan je ook speelpunten verdienen en vaak een prijs, zoals een pakje Pokemon kaartjes (booster pack) of een speciale kaart. Aan het eind van elk seizoen ontvang je ook altijd een bijzonder speldje of kaartje.

Kom je voor het eerst, dan ontvang je van ons een pokemon-id-nummer waarmee je je op de officiële website van Pokemon.com kan inschrijven zodat je behaalde punten gaan meetellen en je recht hebt op de speciale kaarten en prijzen.

Voor informatie over de andere liga's, de spelregels, de wedstrijden, het inschrijven voor wedstrijden, het aanmaken van een 'my trainer clubaccount' op www.pokemon.com en nog veel meer, kan je ook deze site bezoeken:
http://www.organizedplay.nl

We zien je graag verschijnen op donderdagmiddag!

Je Gym-Leader