over real-x

laatste nieuws

schrijf je in !

contact

AGENDA EN EVENTS

 

Belangrijk! Openingstijden in de vakantie

In de vakanties zijn er meestal geen skatelessen of kinderfeestjes. Dit heeft te maken met de vrijwilligers die doorgaans helpen, maar dat in de vakanties niet kunnen. Lees hiernaast meer.
Hou Facebook en Instagram in de gaten voor actuele gegevens of mail voor info naar: info@real-x.org.


Komende events in Real-X

Data onder voorbehoud - check altijd voorafgaand aan het event op facebook of Instagram of e-mail (schrijf je in) !!!
 

NIEUW! Elke woensdagmiddag gaming middag!
Gratis spelen van 13:00-18:00 uur. Neem je vrienden mee. Probeer de nieuwste bordspelletjes uit, zoals Exploding kittens of Sushi time. Kom Pokemon spelen met elkaar of speel samen op de game consoles en nieuwe echte Arcade Machines (freeplay) o.a. FutureTomTom, Jubeat, Groove Coaster, Dance Dance Revolution of Sega Touring Car Championship!

Wekelijks Pokemon spelen in de liga van Real-X? lees hier meer

 

Sluiting in de zomervakantie

Real-X is gesloten in de zomervakantie met ingang van ma16 juli tot en met di 7 augustus. Op wo 8 augustus gaan we weer open. Op za 7 juli is de laatste les voor de vakantie. De eerste les start weer op di 28 augustus. Tussen 7 juli en 28 augustus worden er geen kinderfeestjes gehouden. Op zondag 29 juli houden we tussendoor een Pokemon tcg Prerelease Celestial Storm tussen 13:00-18:00 uur.

 

Zondag 29 juli Prerelease Celestial Storm

We gaan er speciaal een dagje voor open, dus doe ook mee aan de Prerelease Celestial Storm op zondag 29 juli en leer de nieuwste Pokemon kaarten kennen. Je bouwt een deck van 40 kaarten met de Prerelease kit en energiekaarten. Gelijke kansen voor alle spelers. Deelname 27,50. Na deelname ontvang je nog drie extra booster packs. Lees hier meer.Mail ons als je mee wilt doen.

 

Zaterdag 1 september Back to School Party

Maar natuurlijk staat er weer een Back to School Party op het programma met de hoogste ollie over een stapel schoolboeken - 13:00-18:00 uur!!! GRATIS ENTREE

Weekend van 20-21 oktober NK Junioren!!!

Bereid je beste tricks alvast voor in Real-X want deze zeer spannende en uitdagende wedstrijd voor junioren wordt dit jaar in Real-X skatepark gereden!!!
 

Meer info over de diverse Pokemon wedstrijden vind je via de links op de homepagina

Wil je meer over de events en op de hoogte worden gehouden? Schrijf je dan hier in.

 

 

 

 

Sluiting en lessen in de zomervakantie

Real-X is gesloten in de zomervakantie met ingang van ma 16 juli tot en met di 7 augustus. Op wo 8 augustus gaan we weer open. Op za 7 juli is de laatste les voor de vakantie. De eerste les start weer op di 28 augustus. Tussen 7 juli en 28 augustus worden er geen kinderfeestjes gehouden. Op zondag 29 juli houden we tussendoor een Pokemon Prerelease Celestial Storm tussen 13:00-18:00 uur.