over real-x

laatste nieuws

schrijf je in !

contact

AGENDA EN EVENTS

 

Belangrijk! Openingstijden in de vakantie

In de vakanties zijn er meestal geen skatelessen of kinderfeestjes. Dit heeft te maken met de vrijwilligers die doorgaans helpen, maar dat in de vakanties niet kunnen. Lees hiernaast meer.
Hou Facebook en Instagram in de gaten voor actuele gegevens of mail voor info naar: info@real-x.org.


Komende events in Real-X

Data onder voorbehoud - check altijd voorafgaand aan het event op facebook of Instagram of e-mail (schrijf je in) !!!
 

NIEUW! Elke woensdagmiddag gaming middag!
Gratis spelen van 13:00-18:00 uur. Neem je vrienden mee. Probeer de nieuwste bordspelletjes uit, zoals Exploding kittens of Sushi time. Kom Pokemon spelen met elkaar of speel samen op de game consoles en nieuwe echte Arcade Machines (freeplay) o.a. FutureTomTom, Groove Coaster, Dance Dance Revolution of Sega Touring Car Championship!

Wekelijks Pokemon spelen in de liga van Real-X? lees hier meer

 

Zaterdag 26 mei Pokemon League Cup Forbidden Light

Speel mee met de League Cup (tcg standard) in Real-X op za 26 mei tussen 13:00 en 18:00 uur en verdien Championship points waarmee je kans maakt op een plek in de WK. Deck check van 13:00-13:30 uur. Schrijf je vooraf tijdig in via info@real-x.org zodat je weet dat er nog plek is voor je. Deelnamekosten 8 euro, incl booster pack, special card en kans op een unieke Champion speelmat. Deelname 8 euro.Lees hier meer. Mail ons als je mee wilt doen.

 

Zondag 27 mei Game of Skate

Doe ook mee aan de Game of Skate wedstrijd voor sketboarders op zondag 27 mei tussen 13:00-18:00 uur en win leuke prijzen. De winnaars kwalificeren zich voor de internationale wedstrijd Game of Skate die binnenkort weer in Real-X wordt gehouden. Entree 5 euro.

 

Zondag 24 juni Pokemon Liga Challenge

Speel mee met de League Challenge (standard) in Real-X op zondag 24 juni tussen 13:00-18:00 uur! Deelname 6 euro. Je ontvangt hiervoor een booster pack (Pokemon pakje met 10 kaarten) en de 3 winnaars ontvangen een speciale Pokemon kaart. Lees hier meer. Mail ons als je mee wilt doen.

 

Zaterdag 30 juni Gaming Day Beach style

Inmiddels een groot succes!!! Kom ook naar de oergezellige Gaming Day op zaterdag 30 juni tussen 13:00-20:00 uur. Doe mee met de leukste games, speel samen op de arcades (freeplay) en battle in de spannende wedstrijden. Voor skateboarders organiseren we ook een wedstrijd: 'reverse limbo tussen de palmbomen'. De hele dag staat bol van de lol en van de hele vette prijzen!!! GRATIS ENTREE

 

Sluiting in de zomervakantie

Real-X is gesloten in de zomervakantie met ingang van ma16 juli tot en met di 7 augustus. Op wo 8 augustus gaan we weer open. Op za 7 juli is de laatste les voor de vakantie. De eerste les start weer op di 28 augustus. Tussen 7 juli en 28 augustus worden er geen kinderfeestjes gehouden. Op zondag 29 juli zijn we een dagje open voor de Pokemon Prerelease Celestial Storm tussen 13:00-18:00 uur.

 

Zondag 29 juli Prerelease Celestial Storm

We gaan er speciaal een dagje voor open, dus doe ook mee aan de Prerelease Celestial Storm op zondag 29 juli en leer de nieuwste Pokemon kaarten kennen. Je bouwt een deck van 40 kaarten met de Prerelease kit en energiekaarten. Gelijke kansen voor alle spelers. Deelname 27,50. Na deelname ontvang je nog drie extra booster packs. Lees hier meer. Mail ons als je mee wilt doen.

 

Zaterdag 1 september Back to School Party

Maar natuurlijk staat er weer een Back to School Party op het programma met de hoogste hippy jump over een stapel schoolboeken - 13:00-18:00 uur!!! GRATIS ENTREE

 

Weekend van 20-21 oktober NK Junioren!!!

Bereid je beste tricks alvast voor in Real-X want deze zeer spannende en uitdagende wedstrijd voor junioren wordt dit jaar in Real-X skatepark gereden!!!
 
Meer info over de diverse Pokemon wedstrijden vind je via de links op de homepagina
Wil je meer over de events en op de hoogte worden gehouden? Schrijf je dan hier in.
 
 
 

Sluiting en lessen in de zomervakantie

Real-X is gesloten in de zomervakantie met ingang van ma16 juli tot en met di 7 augustus. Op wo 8 augustus gaan we weer open. Op za 7 juli is de laatste les voor de vakantie. De eerste les start weer op di 28 augustus. Tussen 7 juli en 28 augustus worden er geen kinderfeestjes gehouden. Op zondag 29 juli zijn we een dagje open voor de Pokemon Prerelease Celestial Storm tussen 13:00-18:00 uur.