over real-x

laatste nieuws

schrijf je in !

contact

AGENDA EN EVENTS

 

Belangrijk! Openingstijden in de vakantie

In de vakanties zijn er meestal geen skatelessen of kinderfeestjes. Dit heeft te maken met de vrijwilligers die doorgaans helpen, maar dat in de vakanties niet kunnen. We houden je op de hoogte zodra we weten op welke dagen er geen lessen worden gegeven.

Real-X is vanwege stormschade korte tijd gesloten tot het weer veilig is. De Pokemon Prerelease gaat niet door. We houden jullie op de hoogte!

Komende events in Real-X

Data onder voorbehoud - check altijd voorafgaand aan het event op facebook of je e-mail (schrijf je in) !!!
 

NIEUW! Elke woensdagmiddag gaming middag! Gratis spelen van 13:00-18:00 uur. Neem je vrienden mee. Probeer de nieuwste bordspelletjes uit, zoals Exploding kittens of Sushi time. Kom Pokemon spelen met elkaar of speel samen op de game consoles en nieuwe Arcades Machines (freeplay) o.a. FutureTomTom, Groove Coaster, Dance Dance Revolution of Sega Touring Car Championship!

 

Win 250,- op zondag 28 januari
Real-X Open street contest

Je kan maar liefst 250,- euro winnen met skateboarden in Real-X dankzij sponsor Globe tijdens de Real-X Open Street Contest op zondag 28 januari a.s! Maar er zijn nog meer mooie prijzen te winnen van Dickies en Toy Machine! De entrée is de hele dag gratis, dus je kan voor nop meedoen of komen kijken.
Ook voor toeschouwers wordt dit een spectaculaire middag.Real-X is die dag geopend van 13.00-18.00 uur. Deelnemers kunnen zich inschrijven tussen 13.00 en 14.00 uur. Voor en na de wedstrijd kan er ook door niet-deelnemers worden geskate in het skatepark. En alsof dat allemaal nog niet genoeg feest is, kan je aan het eind van de wedstrijd kan je ook nog een lekkere BBQ hamburger eten.

 

 

 

Pokemon spelen in Real-X? lees hier meer

Meer info over de Pokemon wedstrijden vind je via de links op de homepagina

Wil je meer over de events en op de hoogte worden gehouden?
Schrijf je dan hier in.