over real-x

laatste nieuws

schrijf je in !

contact

AGENDA EN EVENTS

 

Belangrijk! Openingstijden in de vakantie

In de vakanties zijn er meestal geen skatelessen of kinderfeestjes. Dit heeft te maken met de vrijwilligers die doorgaans helpen, maar dat in de vakanties niet kunnen. We houden je op de hoogte zodra we weten op welke dagen er geen lessen worden gegeven.


Komende events in Real-X

Data onder voorbehoud - check altijd voorafgaand aan het event op facebook of je e-mail (schrijf je in) !!!
 

NIEUW! Elke woensdagmiddag gaming middag! Gratis spelen van 13:00-18:00 uur. Neem je vrienden mee. Probeer de nieuwste bordspelletjes uit, zoals Exploding kittens of Sushi time. Kom Pokemon spelen met elkaar of speel samen op de game consoles en nieuwe Arcades Machines (freeplay) o.a. FutureTomTom, Groove Coaster, Dance Dance Revolution of Sega Touring Car Championship!

 

Zaterdag 24 maart Powerpunks

Skateboardwedstrijd voor skaters van 16 jaar en jonger -
13:00-20:00 uur - entree 5 euro. Win mooie prijzen van Dickies, Zero en Etnies!

powerpunks

Onder de naam ‘Powerpunks’ wordt op zaterdag 24 maart 2018 in Real-X indoor skatepark & shop een skateboardwedstrijd voor skaters van 16 jaar en jonger gehouden. Er zijn leuke prijzen mee te verdienen van Zero, Dickies en Etnies. In het park kan er die dag gewoon worden geskate behalve tijdens de wedstrijd die om ongeveer 15:00 uur begint en duurt tot ± 17:00 uur. Deelnemers kunnen zich tot 14.00 uur op 24 maart inschrijven in de kantine van Real-X, Vlijtseweg 148, Zwitsal Noord, gebouw 54. De entree is 5 euro.
De kantine, shop en vernieuwde gameroom zijn altijd gratis toegankelijk.

 

Zondag 31 maart
Pokemon tcg League
Cup
Sun & Moon Ultra Prism

Test je Pokemon card game skills tijdens de liga cup en spaar punten voor de Wereldkampioenschappen. Kosten 8,-, incl. booster pack. Deck-check 13:00-14:00 uur. Schrijf je vooraf in via info@real-x.org en lees hier meer.

Wekelijks Pokemon spelen in de liga van Real-X?
lees hier meer

Meer info over de diverse Pokemon wedstrijden vind je via de links op de homepagina

 

Wil je meer over de events en op de hoogte worden gehouden? Schrijf je dan hier in.